Kantoorruimte te huur in Bladel

 Op een A-locatie op industrieterrein De Sleutel is kantoorruimte te huur. Het is mogelijk het gehele kantoor te huren, maar er zijn ook mogelijkheden om (gemeubileerde) ruimtes te huren voor kleine bedrijven.

Het gaat om kantoren en (vaste) werkplekken voor creatieve ZZP-ers en kleine ondernemingen (2-4 personen). We zoeken expliciet naar een diversiteit in dienstverlenende bedrijven om samenwerking, ontwikkeling en groei te stimuleren. Ben jij een ZZP-er of kleine MKB-er met enkele personeelsleden en verleen jij diensten aan het bedrijfsleven, of herken je je op een andere manier in de omschrijving? Kom dan eens koffie drinken om de mogelijkheden te bespreken.

Bel Richard Theuws op 06 144 95 130 of mail naar richard@theuws.com om een afspraak te maken. De ruimtes zijn beschikbaar vanaf 1 juli 2020, eerder in overleg. Huurtermijnen zijn bespreekbaar, maar in principe geldt voor de kantoren een minimale termijn van 1 jaar. Kijk op https://theuws.com/kantoorruimte-te-huur-bladel/ voor meer informatie.