OBGB Werkgeversbokaal

Ieder jaar reikt OBGB de OBGB Werkgeversbokaal uit.

Om ondernemers in de gemeente Bladel, die gekenschetst worden door ‘goed werkgeverschap, grote toegevoegde waarde voor de gemeenschap, maatschappelijk betrokken’ in het zonnetje te zetten reikt OBGB jaarlijks de OBGB Werkgeversbokaal uit. In december 2018 is deze voor de eerste keer uitgereikt.

Een onafhankelijke jury, bestaande uit notaris Hans van Voskuijlen, oud OBGB voorzitter Frits Oomen en oud directeur WVK-Groep/KempenPlus Lambert van Erp, beoordeelt de nominaties die door OBGB-lidbedrijven gedaan worden (uiterlijk eind september van dat jaar). Tijdens de jaarlijkse Eindejaarsbijeenkomst wordt de winnaar bekend gemaakt.

Voorwaarden voor nominatie zijn:

  • Vestiging op de gemeentelijke bedrijventerreinen.
  • Goed werkgeverschap, grote toegevoegde waarde voor de gemeenschap, stabiele werkgever, langdurige arbeidscontracten en maatschappelijk betrokken.
  • OBGB-lidmaatschap (minstens 5 jaar).

OBGB vraagt lidbedrijven (vrijblijvend) om een bedrijf met daaraan gekoppeld een persoon (eigenaar, oprichter, directeur) te nomineren. Ook wordt een korte motivatie in plm. 100 vragen gevraagd, waarom juist dit OBGB-lidbedrijf de Werkgeversbokaal verdient. Nomineren is mogelijk via een mail naar hetty@obgb.nl.

Winnaar OBGB Werkgeversbokaal 2023

Gooskens Hout

Winnaar OBGB Werkgeversbokaal 2021

Ad Saris – Hapert Aanhangwagens

Winnaar OBGB Werkgeversbokaal 2020

Servaas van der Heijden – Van der Heijden Transport

Winnaar OBGB Werkgeversbokaal 2019

Wim van der Leegte – VDL Groep

Winnaar OBGB Werkgeversbokaal 2018

Georges van den Bosch – Habufa

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

(Door je gegevens in te vullen, schrijf je je in voor de OBGB nieuwsbrief. Uw gegevens zullen behandeld worden conform ons Privacybeleid.)