Collectieve surveillance

Preventief controleren en surveilleren

Collectieve surveillance

In de gemeente Bladel wordt met name op een preventieve wijze gecontroleerd en gesurveilleerd.

Een groot voordeel van de collectieve beveiliging de zeer snelle alarmopvolging voor deelnemende bedrijven. Ook al bent u als bedrijf aangesloten bij een andere meldkamer dan die van Securitas, er is sprake van effectieve en snelle acties, omdat de surveillanten reeds ter plekke zijn. Ook kunnen deelnemers aan het beveiligingscollectief gebruik maken van extra kortingen voor alarmopvolging en beveiligde sleutelkluizen. Er zijn goede afspraken met Securitas gemaakt, zodat u voor een relatief laag bedrag de beveiliging van uw bedrijf en het bedrijventerrein in vertrouwde handen geeft!

Waarborgen van surveillance ’s avonds en ’s nachts
Een groot gedeelte van de OBGB-lidbedrijven betaalt een bijdrage aan het project collectieve beveiliging. Bepalend voor het succes van dit project is het aantal deelnemers voor elk bedrijventerrein. Deelnemers betalen per kwartaal een vast bedrag (gebaseerd op oppervlakte, personeelsleden, waarde van de goederen en mate van beveiliging), waarmee continue collectieve surveillance ’s avonds en ’s nachts gewaarborgd wordt. Voor kleinere bedrijven is deelname aan het project al mogelijk vanaf zo’n €44,= per maand!

Sluit uw bedrijf ook aan!
Een werkgroep vanuit OBGB heeft namens de deelnemers intensief contact met Securitas en maakt collectieve afspraken namens deze groep bedrijven. Uitbreiding van het aantal deelnemers is nog steeds zeer noodzakelijk, om de huidige wijze van dienstverlening (constante aanwezigheid op de bedrijventerreinen) de komende jaren te kunnen continueren.

Interesse in deelname of vragen over dit project?
Neem dan contact op met Geert Denissen, Operationeel Relatiebeheerder Securitas (telefoon 06 43 84 440 3, geert.denissen@securitas.nl)