Inkoop Samenwerking de Kempen

Voordeel door samenwerking

Inkoop Samenwerking de Kempen (ISK)

ISK is dé organisatie voor inkoopsamenwerking in de Kempen, bestaande uit de gemeenten Eersel, Bladel, Reusel – De Mierden en Bergeijk.

Vereniging ISK is een gezamenlijk initiatief van de ondernemersverenigingen IGE (Eersel), OBGB (Bladel), OVBRM (Reusel – de Mierden), POB (Bergeijk) en KOP (Kempisch Ondernemers Platform).

Leden van deze vier ondernemersverenigingen, dus ook leden van OBGB kunnen vrijblijvend en kosteloos gebruik maken van de voordelen die de ISK-projecten hen te bieden hebben. Het betreft een breed scala van voornamelijk facilitaire dienstverlening die geboden wordt op het gebied van o.a. afvalverwerking, inkoop van kantoorartikelen, energie, telefonie en kantinebenodigdheden maar ook diverse cursussen voor medewerkers en een glasvezelnetwerk in de Kempen.

Het bestuur bestaat uit Kempische ondernemers die afgevaardigd zijn vanuit de vier ondernemersverenigingen en zij zetten zich als vrijwilliger in t.b.v. deze projecten. Zij worden daarbij professioneel ondersteund door een secretariaat en inkoopmanager. De projecten worden met regelmaat getenderd en ook lokale leveranciers worden nadrukkelijk benaderd en gevraagd aan te bieden. ISK sluit een raamovereenkomst af met de betreffende leverancier en bedrijven die aangesloten zijn refereren aan het lidmaatschap en de vastgelegde ISK-condities. ISK informeert bedrijven met regelmaat door middel van een digitale nieuwsbrief of berichtgeving via de ondernemersverenigingen.

Klik voor een totaaloverzicht van projecten hier of kijk op iskempen.nl

Deelname aan de projecten is eenvoudig. Dat kan door middel van het invullen van het aanvraagformulier maar ook door zelf contact op te nemen met de betreffende leverancier en te melden dat u OBGB-lid bent. Heeft u vragen? Stuur dan een bericht aan hetty@iskempen.nl