OBGB Vrouwennetwerk

Vrouwennetwerk OBGB:
Hét vrouwennetwerk in de Kempen

In 2016 is op initiatief van ondernemers Yvonne Kampen, Marion Borgmans en Hetty van der Hamsvoort in samenwerking met OBGB de eerste bijeenkomst georganiseerd voor vrouwelijke ondernemers en ondernemende vrouwen uit de Kempen.

Het vrouwennetwerk is ontstaan vanuit de behoefte om met vrouwen van gedachten te wisselen over zaken doen. Met als doel persoonlijke groei en ontwikkeling, samen werken, samen doen en netwerken. Waarbij gezelligheid niet uit de weg gegaan wordt!

Er worden jaarlijks twee bijeenkomsten georganiseerd, op locatie bij een Kempische ondernemer en bieden vrouwen een platform om te werken aan persoonlijke ontwikkeling maar ook om elkaar te leren kennen. De afgelopen jaren zijn diverse edities georganiseerd met uiteenlopende thema’s als ‘Spreek jij mijn taal?, ‘Maak van je shit een hit’, ‘Knockout….!’, ‘Commotie bij Crijns’ en ‘Panne zonder manne’.

De organisatie van het Vrouwennetwerk bestaat uit Imca van de Weem, Vicky van Rooij, Ilse Groenendijk en Marion Borgmans.

Deelname is kosteloos voor leden van OBGB. Niet-leden betalen € 15,- per bijeenkomst.

De 15e editie van het Vrouwennetwerk OBGB is 18 april 2024. Deze avond staat in het teken van de juiste kledingkeuze en is onderdeel van de drieluik “Jouw Perfecte Plaatje’.

Lees hier meer over deze avond en de drieluik.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

(Door je gegevens in te vullen, schrijf je je in voor de OBGB nieuwsbrief. Uw gegevens zullen behandeld worden conform ons Privacybeleid.)