12e editie Vrouwennetwerk OBGB bij VGI-Groep

Ruim zestig dames werden donderdag 20 oktober hartelijk ontvangen bij de VGI Groep op het KBP te Hapert. In een korte presentatie vertelde Wilmy van Geel de historie van het bedrijf tot waar ze nu staan. Hoe de bedrijven Willems Machinebouw en Promatec elkaar vonden en samensmolten in de VGI-groep. In 30 jaar gegroeid naar een topbedrijf in RVS. En nog altijd is het bedrijf niet uitgeroeid. VGI-Groep zit nog vol ambitie. Ze zijn nu pas twee jaar gevestigd in dit nieuwe pand en toch liggen er al concrete plannen om verder uit te bouwen. 

Na de presentatie van Wilmy stonden enthousiaste medewerkers van VGI-Groep klaar om ruim 60 dames een rondleiding te geven door het hele pand. Door dit ‘kijkje in de keuken’ werd duidelijk welke mogelijkheden roestvaststaal biedt. En hoe VGI-Groep dmv de verschillende bewerkingen (lassen, finishen, assembleren) en vooral ook de inventieve manier van meedenken hun klanten vele mooie oplossingen levert. Vele dames van het Vrouwennetwerk waren verrast dat VGI-Groep aan zo veel bekende, grote bedrijven machines levert en dat er verschillende inventieve oplossingen bedacht worden.

Na de rondleiding volgde een workshop Lachen om Moppe(re)n. In groepjes werd ervaren hoe je een ‘mopper’ versterkt en daarmee in stand houdt en wat het effect is als je het gemopper afzwakt. Het leverde – naast wat gemopper – ook zeker veel hilariteit op. De avond werd afgesloten met een gezellige borrel. Nieuwe gezichten en oude bekenden vonden elkaar onder het genot van een drankje en een lekker hapje. En dat smaakte meteen naar meer. Er zijn al weer volop ideeën voor de volgende editie, voorjaar 2023. Medio januari volgt meer informatie.

Fotografie: Imca van de Weem