Onze kernthema’s

Energie bewust & Duurzaam

ISK heeft vanaf begin 2010 een samenwerkingsovereenkomst op het gebied van glazen wassen in samenwerking met Purschel Cleanings (Best) en Schoonmaakbedrijf Roefs (Bladel).

Schoon & Veilig

OBGB heeft voor haar leden een samenwerkingsovereenkomst met AED Service De Kempen te Bladel voor wat betreft de aanschaf van AED-apparatuur en de bijbehorende opleidingen.

Samenwerken in de Kempen

ISK heeft vanaf begin 2010 een samenwerkingsovereenkomst op het gebied van glazen wassen in samenwerking met Purschel Cleanings (Best) en Schoonmaakbedrijf Roefs (Bladel).

Huisvesting

Voor haar deelnemende bedrijven heeft OBGB een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Container- en Afvaloverslagbedrijf P. van Erp & Zn. B.V. voor wat betreft de verwerking van uw afvalstromen.

Ontmoeten & Kennismaken

Elkaar ontmoeten en kennen is van zakelijk belang. Met regelmaat worden bijeenkomsten voor en door ondernemers georganiseerd.

Lid aan het woord

Wat onze leden vinden van onze diensten:

OBGB is een hele leuke, actieve ondernemers club.  Er is een grote diversiteit aan ondernemers aanwezig bij de bijeenkomsten wat de mogelijkheid geeft om over de grenzen van je eigen bedrijf en vakgebied te kijken. Het OBGB vrouwennetwerk waardeer ik enorm; deelname aan activiteiten heeft mij waardevolle contacten opgeleverd.

Als lid van de ondernemersvereniging sta je samen sterk en kun je gebruik maken van de collectieve kracht, de kennis en ervaring die niet alleen deuren opent maar eveneens actief meehelpt bij de verdere ontwikkeling van je bedrijf.

Bernd Niessen, Habufa Meubelen

OBGB is van grote toegevoegde waarde voor ons bedrijf op verschillende punten. Je leert je collega bedrijven op het industrieterrein kennen.

Er zitten zoveel bijzondere bedrijven waar niemand weet van heeft. Door OBGB hebben we veel bedrijven leren kennen waar wij nu zaken mee doen.

Martijn van den Broek, Van Ham Tenten & Podia

OBGB is een prettige schakel tussen bedrijven en gemeente, maar tevens een verbinder tussen bedrijven onderling. Mede dankzij het OBGB hebben we afgelopen jaar geïnvesteerd in een project ten behoeve van de biodiversiteit op de Sleutel om de saaie bedrijvenparken van weleer te verduurzamen.

Rob Smets, Arifal Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

(Door je gegevens in te vullen, schrijf je je in voor de OBGB nieuwsbrief. Uw gegevens zullen behandeld worden conform ons Privacybeleid.)