Schoon & Veilig

Continue samenwerken aan het behouden en verbeteren van de kwaliteit van bedrijventerreinen: schoon, veilig en heel. Een belang van ons allemaal.

KVO-B

In de gemeente Bladel wordt al vele jaren samengewerkt om tot structurele maatregelen te komen die de veiligheid op de bedrijventerreinen te borgen en te vergroten.

AED-apparatuur en vluchtroutes

Download de actuele plattegrond met AED-apparatuur en vluchtroutes op de bedrijventerreinen gemeente Bladel. Wij adviseren bedrijven en bewoners om deze en calamiteitenkaart zichtbaar op te hangen.

Collectieve surveillance

Een groot gedeelte van de OBGB-lidbedrijven betaalt een bijdrage aan het project collectieve beveiliging. Bepalend voor het succes van dit project is het aantal deelnemers voor elk bedrijventerrein.

Camerabeveiliging

De bedrijventerreinen van de gemeente Bladel zijn voorzien van camerasystemen. De camera’s zijn geplaatst bij een groot aantal OBGB-lidbedrijven op bedrijventerreinen de Sleutel, de Beemd, Leemskuilen en Hapert.

Bedrijvenpreventie Team

Dit team bestaat uit werknemers van bij OBGB aangesloten bedrijven, die affiniteit hebben met veiligheid en coördinator zijn bij één van de bedrijventerreinen binnen de gemeente Bladel.

KVO/OBGB-Trofee

Deze trofee gaat naar het bedrijf dat het best voldoet aan de vastgestelde KVO-criteria op het gebied van veiligheid, verlichting, het collectief beveiligingsproject, diefstalgevoeligheid en b.v. belemmering van vluchtwegen.

Aangifte doen

Bij een calamiteit, voorval of diefstal adviseren wij u om aangifte te doen. Er kan op verschillende manieren aangifte gedaan worden of gemeld worden aan de politie.

Whatsapp groepen

Een groot deel van de aangesloten OBGB-lidbedrijven en bewoners op de bedrijventerreinen in de gemeente Bladel neemt deel aan één van de twee beschikbare Whatsapp-groepen.

Brandweer oefeningen

De lokale brandweer oefent met regelmaat op de bedrijventerreinen van de gemeente Bladel gedurende de avonduren, dit is goed voor de geoefendheid.

Lid aan het woord

Wat onze leden vinden van onze diensten:

OBGB is van grote toegevoegde waarde voor ons bedrijf op verschillende punten. Je leert je collega bedrijven op het industrieterrein kennen.

Er zitten zoveel bijzondere bedrijven waar niemand weet van heeft. Door OBGB hebben we veel bedrijven leren kennen waar wij nu zaken mee doen.

Martijn van den Broek, Van Ham Tenten & Podia

OBGB is een prettige schakel tussen bedrijven en gemeente, maar tevens een verbinder tussen bedrijven onderling. Mede dankzij het OBGB hebben we afgelopen jaar geïnvesteerd in een project ten behoeve van de biodiversiteit op de Sleutel om de saaie bedrijvenparken van weleer te verduurzamen.

Rob Smets, Arifal Nederland

Als lid van de ondernemersvereniging sta je samen sterk en kun je gebruik maken van de collectieve kracht, de kennis en ervaring die niet alleen deuren opent maar eveneens actief meehelpt bij de verdere ontwikkeling van je bedrijf.

Bernd Niessen, Habufa Meubelen

OBGB is een hele leuke, actieve ondernemers club.  Er is een grote diversiteit aan ondernemers aanwezig bij de bijeenkomsten wat de mogelijkheid geeft om over de grenzen van je eigen bedrijf en vakgebied te kijken. Het OBGB vrouwennetwerk waardeer ik enorm; deelname aan activiteiten heeft mij waardevolle contacten opgeleverd.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

(Door je gegevens in te vullen, schrijf je je in voor de OBGB nieuwsbrief. Uw gegevens zullen behandeld worden conform ons Privacybeleid.)