Huisvesting / Onroerend goed

 

Verwijzingsborden

Op de bedrijventerreinen binnen de gemeente Bladel (met uitzondering van het KBP) verzorgt Revis Verkeerstechniek verwijzingsborden met daarop de namen van de gevestigde bedrijven.

Onroerend goed

Op deze pagina vindt u een greep uit het te huur en te koop staande bedrijfsonroerendgoed van OBGB-leden binnen de gemeente Bladel.

Lid aan het woord

Wat onze leden vinden van onze diensten:

OBGB is van grote toegevoegde waarde voor ons bedrijf op verschillende punten. Je leert je collega bedrijven op het industrieterrein kennen.

Er zitten zoveel bijzondere bedrijven waar niemand weet van heeft. Door OBGB hebben we veel bedrijven leren kennen waar wij nu zaken mee doen.

Martijn van den Broek, Van Ham Tenten & Podia

Als lid van de ondernemersvereniging sta je samen sterk en kun je gebruik maken van de collectieve kracht, de kennis en ervaring die niet alleen deuren opent maar eveneens actief meehelpt bij de verdere ontwikkeling van je bedrijf.

Bernd Niessen, Habufa Meubelen

OBGB is een hele leuke, actieve ondernemers club.  Er is een grote diversiteit aan ondernemers aanwezig bij de bijeenkomsten wat de mogelijkheid geeft om over de grenzen van je eigen bedrijf en vakgebied te kijken. Het OBGB vrouwennetwerk waardeer ik enorm; deelname aan activiteiten heeft mij waardevolle contacten opgeleverd.

OBGB is een prettige schakel tussen bedrijven en gemeente, maar tevens een verbinder tussen bedrijven onderling. Mede dankzij het OBGB hebben we afgelopen jaar geïnvesteerd in een project ten behoeve van de biodiversiteit op de Sleutel om de saaie bedrijvenparken van weleer te verduurzamen.

Rob Smets, Arifal Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

(Door je gegevens in te vullen, schrijf je je in voor de OBGB nieuwsbrief. Uw gegevens zullen behandeld worden conform ons Privacybeleid.)