Jouw perfecte plaatje

OBGB Vrouwennetwerk Drieluik ’23/’24

“Je hebt een afspraak, een belangrijke afspraak. Het gaat om een opdracht die je graag wilt hebben. Gezonde zenuwen gieren door je lijf en alle twijfels zijn al voorbijgekomen.

Wat zeg ik wel en wat zeg ik niet? Hoe stel ik me voor en wat trek ik aan? Hoe maak ik de beste eerste indruk?”

Deze situatie ken je vast wel, iedere onderneemster komt dit moment een keer tegen. En daar gaan we samen de komende drie bijeenkomsten mee aan de slag. De drie bijeenkomsten staan in het teken van jou als vrouwelijke ondernemer. In drie stappen, in drie bijeenkomsten werk je toe naar jouw perfecte plaatje. In die drie delen krijg je handvatten om jezelf makkelijker, beter en inhoudelijk sterker te laten zien. Uit elke bijeenkomst haal je input om tot een tastbaar eindresultaat te komen waarin jij zal stralen.

Het doel van ons netwerk is immers persoonlijke groei en ontwikkeling voor alle vrouwelijke leden van het OBGB-netwerk, samen werken, samen doen en netwerken. En daarbij is gezelligheid een belangrijk onderdeel. Ook nu weer!

Deel 1: 21 november 2023 Zakelijk Flirten

Deze stond in het teken van jouw houding, gedrag, Do’s en Don’ts bij zakelijke contacten. Welke impact heeft jouw lichaamstaal en non-verbale communicatie?

Deel 2: 18 april 2024 Kleding maakt de vrouw

Hoe belangrijk is een juiste kledingstijl en kleur? Wat past bij jou? Welk kledingstuk en welke kleuren laten jou stralen en dragen bij aan jouw zakelijk succes?

Deel 3: 15 oktober 2024 Jouw perfecte plaatje

Je kent de effecten van jouw lichaamstaal en weet welke kleding en kleuren voor jou werken. Vandaag ga je aan de slag met jouw kernwaarden. Wie ben je, waar ben je goed in en waar sta jij voor. Daarnaast leer je wat de beste pose is voor de camera voor jouw perfecte plaatje.

Wat verwachten we van jou

Er is ruimte voor 50 vrouwelijke ondernemers die actief deze drie bijenkomsten allemaal kunnen en willen bijwonen. Het resultaat van alle bijeenkomsten heb je nodig om tot het eindresultaat te komen.

Schrijf je snel in.

Want vol = vol en er is ruimte voor maximaal 50 vrouwelijke ondernemers.

Inschrijven voor de 2e bijeenkomst kan tot 6 april 2024.

OBGB leden hebben voorrang. Blijft er een plekje over? Dan zijn niet OBGB leden van harte welkom voor een bijdrage van € 15,- per bijeenkomst.