11e editie Vrouwennetwerk OBGB op 24 november 2021

Het Vrouwennetwerk OBGB is deze keer welkom bij Habufa. Op woensdag 24 november 2021 wordt gestart om 19:00 uur met een kop koffie of thee en iets lekkers. Alle Kempische ondernemende vrouwen zijn van harte welkom bij deze bijeenkomst! 

Aansluitend wordt vanuit COCO maison een trend-presentatie gegeven over kleur in interieur, gecombineerd met een beknopte marketingpresentatie van de Habufa meubelmerken.

We vervolgen met een rondleiding in de sfeervolle en indrukwekkende showroom van Habufa, die wordt afgewisseld met een netwerkmoment. We sluiten af met een hapje en een drankje. We hopen alle ondernemende dames weer te mogen ontmoeten! Klik hier voor de uitnodiging, voor diegenen die deze niet per post ontvangen hebben.

Aanmelden
Uiterlijk 18 november 2021 via een e-mail naar info@obgb.nl met opgaaf van naam en bedrijfsnaam. Aantal plaatsen is beperkt. OBGB-leden hebben voorrang. Deelname is gratis.