KempenPlus ontzorgt de post

Wist u dat ISK een samenwerkingsovereenkomst heeft afgesloten met KempenPlus voor de postservice? Elke werkdag bezorgt een medewerker van KempenPlus de post vanaf het postkantoor aan de deelnemende bedrijven. ’s Middags wordt de uitgaande briefpost opgehaald en naar het postkantoor gebracht. KempenPlus werkt met een vast bezorgingsteam en vaste tijdzones voor het halen en brengen.

Diverse bedrijven uit Bladel en Hapert ervaren dagelijks het gemak van deze service. Zo ook Apex International in Hapert:
‘Al zo’n 13 jaar maken we gebruik van de postservice van KempenPlus. Voor ons is het ideaal. We hoeven ons niet druk te maken over het afwikkelen van de post. Deze wordt nu netjes en op tijd afgeleverd door heel vriendelijke KempenPlus medewerkers.”

Deelnemende bedrijven hebben de keuze uit de brengservice en/of de haalservice vanaf € 90 per maand.

Wilt u graag deelnemen of zijn er vragen? Neem dan contact op met Riny Busio via 06-50123803 of r.busio@kempenplus.com.