Genomineerden KVO/OBGB trofee 2020

Mede op basis van de bevindingen van de schouw op 10 februari jl. heeft de KVO-werkgroep in samenwerking met het Bedrijvenpreventieteam besloten dat onderstaande bedrijven genomineerd zijn voor de KVO/OBGB-trofee 2020: Van Ham Tenten en Podia B.V. – Koster Keunen Holland B.V. – TOM – Verandahome – Matrex Molds B.V. – Moeskops Grafisch Afwerkingsbedrijf B.V. – Van Dingenen Transport B.V. – Willems Baling Equipment – Horeca Equipment Bladel

De uitreiking van de KVO/OBGB-trofee zal op een alternatieve wijze plaatsvinden; de winnaar wordt bekendgemaakt in de digitale ALV van OBGB. Het bedrijvenpreventieteam bepaalt welk bedrijf het beste voldoet aan de vastgestelde KVO-criteria  op het gebied van veiligheid, verlichting, deelname aan het collectief beveiligingsproject, diefstalgevoeligheid en b.v. belemmering van vluchtwegen. Samen met de gemeente reikt de OBGB deze prijs jaarlijks uit. De trofee is een ambachtelijk gemaakt kunstwerk door één van onze lidbedrijven en is een jaar lang in het bezit van de betreffende winnaar.