Wandelpad De Sleutel

Met regelmaat wordt er gewandeld op bedrijventerrein de Sleutel door medewerkers van bedrijven die op dit bedrijventerrein gevestigd zijn. Aan de zuidzijde van bedrijventerrein de Sleutel is, mede dankzij het project 2B-Connect en de inzet van gemeente Bladel een prachtig stuk natuur gecreëerd. Er zijn insectenhotels geplaatst, er is een grote retentievijver gerealiseerd (met enkele poelen) en er zijn, zeker in het voorjaar en de zomer veel bloeiende planten. Een oase van rust! 

Daarom wijzen wij u graag bij deze op de mogelijkheden die er zijn om te gaan wandelen op ‘Wandelpad de Sleutel’, dat gelegen is aan de zuidzijde van de Handelsweg en Rootven. Er zijn begin januari 2021 borden geplaatst met de geldende regels en een eenvoudige plattegrond. ‘Wandelpad de Sleutel’ is niet voorzien van verharding in de vorm van tegels en/of asfaltering. Vanuit de gemeente is de toezegging gedaan dat er met regelmaat gemaaid zal worden zodat het pad goed begaanbaar is (niet geschikt voor bijvoorbeeld naaldhakken).

Het pad is toegankelijk (via Rootven ofwel Handelsweg) tussen zonsopkomst en zonsondergang, er mag alleen gewandeld worden op de paden en honden dienen aangelijnd te worden. Er wordt geen afval achtergelaten en er wordt geen schade aangebracht aan de beplanting. Uiteraard is het pad voor iedereen toegankelijk, niet alleen voor medewerkers van de bedrijven op de Sleutel.