Plattegrond AED en vluchtroutes

De laatste update van de AED-apparatuur en vluchtroutes dateert van juni 2019. De KVO-werkgroep maakt dit voorjaar een update omdat een aantal bedrijven aangegeven hebben hun AED-apparaat ook graag vermeld te hebben op de plattegrond. 

Bij een aantal OBGB-lidbedrijven (Autoschade Bleijenberg te Hapert, Tristar en Van Ham Tenten & Podia te Bladel) zijn inmiddels apparaten geplaatst die voor iedereen altijd toegankelijk zijn. In het voorjaar zal bovendien een apparaat geplaatst worden bij de Flex Campus aan de Weijer 60 te Hapert. Dit is mogelijk gemaakt vanuit het KVO project.

Beschikt u over een AED-apparaat en wilt u deze – in geval van nood – ter beschikking stellen? Dan voegen wij deze graag toe aan de nieuwe plattegronden. Wij hebben reeds melding gekregen van OBGB-leden Willems Baling Equipment en Energyst dat de AED-apparaten bij hen op locatie toegevoegd kunnen worden aan de plattegrond.

Stuur uiterlijk 1 maart 2020 een e-mail met bedrijfsnaam, adres en telefoonnummer naar hetty@obgb.nl indien uw AED-apparaat nog NIET op de huidige plattegrond vermeld staat.