Carnavalskraker 2021

Helaas – 2021 wordt een jaar zonder hossen, zonder feesten en zonder optochten. Een jaar waarin we ook geen bier drinken uit plastic bekertjes waar confetti in drijft. Wat zullen we het gaan missen! Gelukkig hebben wij een oplossing.

Wij hebben dé Carnavalskraker voor 2021
Wij kunnen het namelijk niet over ons hart verkrijgen om carnaval stilletjes voorbij te laten gaan. Daarom hebben wij de Carnavalskraker bedacht – een feestelijk carnavalskaartspel (dat met uw logo te personaliseren is) + vier speciaalbieren, verpakt in een aantrekkelijke giftbox!

Een passend alternatief tijdens carnaval
Met de Carnavalskraker kunnen uw leden of werknemers toch een uniek carnavalsgevoel beleven. In een klein gezelschap kunnen ze thuis, onder het genot van een overheerlijk speciaalbiertje, een uitdagend en uniek carnavalskaartspel spelen.

Maak kennis met onze Carnavalskraker – geen muzieknummer, wel een hit!
• Codigo – een uniek kaartspel met een gezonde dosis bluffen, raden en geluk
• Te personaliseren met uw logo op de speelkaarten
• Vier zorgvuldig geselecteerde speciaalbieren
• Wordt geleverd in een aantrekkelijke giftbox
• Prijs per box: € 14,83 ex. btw

Heeft u interesse in dit pakket of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Indien gewenst zijn de kaartspellen en de speciaalbieren ook afzonderlijk af te nemen.  Samen zorgen we ervoor dat carnaval 2021 toch op een bijzondere manier de boeken in gaat!

Peter Tuijtelaars (Paktu) & Ilse Daniëls (Market-It) –  Carnavalskraker –  T:   06 51 45 80 36 –  info@carnavalskraker-spel.nl  www.carnavalskraker-spel.nl