Algemene Leden Vergadering OBGB over 2020

OBGB heeft op dinsdag 6 april 2021 haar Algemene Leden Vergadering over 2020 per e-mail georganiseerd.

Benoeming van de bestuurssamenstelling heeft per acclamatie van de leden plaatsgevonden. Wij bedanken Ger Baken voor zijn OBGB-voorzitterschap de afgelopen jaren en feliciteren Frank Rooijakkers als nieuwe OBGB-voorzitter! Van harte welkom!

Wij bedanken Ad Keeris die zich vanaf de oprichting van OBGB (17 jaar lang) ingezet heeft als bestuurder en penningmeester van OBGB. Ad Keeris blijft betrokken in het georganiseerde bedrijfsleven in de Kempen en gaat zich inzetten als (onafhankelijk) penningmeester bij Het Kempisch Ondernemers Platform Uiteraard nemen wij – hopelijk op korte termijn in elkaars gezelschap – officieel afscheid van beide bestuurders!