Lidbedrijf in beeld: Flex Campus Hapert

Roel van Heugten van OBGB-lidbedrijf Flex Campus Hapert komt als eerste aan het woord in de serie ‘Lidbedrijf in beeld’. Een OBGB-serie waarin we maandelijks een van de aangesloten ondernemers in beeld brengen. Roel van Heugten is de oprichter van Flex Campus Hapert, een community waar arbeidsmigranten hun thuis vinden voor de tijd dat ze in Nederland – en met name in Brabant – werken.

Flex Campus Hapert is een wooncommunity waar arbeidsmigranten huisvesting vinden. Roel van Heugten: ‘In mijn visie hoort huisvesting bij internationaal detacheren en is het van belang dat de werknemers opgaan in de samenleving. We bieden naast wonen, ook recreatie, parkeren, privacy en hulp bij problemen of vragen. Door goede afspraken te maken en wederzijds begrip en respect te kweken, geven we de arbeidsmigranten een gevoel van welkom, een thuis.’ Lees het artikel verder via deze link.

OBGB-leden kunnen zich aanmelden voor deelname via een e-mail aan hetty@obgb.nl. De artikelen worden elke maand geplaatst in PC55, worden gedeeld via onze social media, nieuwsbrieven en website.