Arbeidsmarktupdate de Kempen Mei 2021

UWV en KempenPlus brengen elke twee maanden de Arbeidsmarktupdate De Kempen uit. Via de link verderop in dit nieuwsbericht is de update van mei-juni 2021 te vinden. Eindelijk is er weer perspectief door de recente versoepelingen. 

Ook in deze mei-juni versie van de Arbeidsmarktupdate De Kempen wordt wederom een mix van actuele cijfers over de arbeidsmarkt geboden, mooie samenwerkingsverbanden, nieuwe diensten voor werkgevers, interessante Webinars die in juni plaatsvinden en natuurlijk informatie over de steunmaatregelingen.

Voor het eerst is in de bijlage ook een selectie van enthousiaste werkzoekenden toegevoegd. Ook wordt het succes van de match die er gemaakt is met Lead Healthcare, die de snelteststraat in Bladel exploiteert, toegelicht. Vanwege de opschaling van Testen voor Toegang waren zij per direct op zoek naar extra
medewerkers. Razendsnel werd geschakeld en binnen een paar dagen werden maar liefst zeven kandidaten uit de Kempen aangenomen en opgeleid. Op deze manier dragen zij – en ook UWV/KempenPlus- een steentje bij aan het heropenen van de samenleving.

Meer informatie (ook over dit traject) is te vinden in Arbeidsmarktupdate De Kempen Mei-Juni.