OBGB-lidbedrijf in beeld: Hendor

Hessel Bohncke, Marja Kaethoven en Paul van Ham zijn de drie directeuren/eigenaren van OBGB-lid Hendor uit Bladel. Zij zijn door Renate Pijnenburg geïnterviewd voor de OBGB-serie ‘Lidbedrijf in beeld’. Imca van de Weem maakte de bijbehorende foto. In deze serie brengen wij maandelijks een van de aangesloten ondernemers in beeld. 

Hendor is een toeleverancier voor de oppervlaktebehandelingsindustrie. Men ontwikkelt en produceert pompen en filters voor de chemische industrie. Hendor is specialist in het vakgebied en de afzetmarkt telt vijftig landen. Het bedrijf op bedrijventerrein Leemskuilen heeft alle disciplines zelf in huis en neemt die kennis mee in  innovaties en productontwikkeling. Men levert maatwerk in kleine oplages

Marja en Hessel zijn nazaten van de oprichters en hebben altijd in het bedrijf gewerkt, eerst als vakantiekrachten, toen Henk – hun vader – stopte namen ze het als vanzelf over, al hebben ze het nooit als plicht gevoeld. Paul van Ham werd een aantal jaren geleden gevraagd toe te treden tot het bedrijf, vanwege zijn jarenlange ervaring en binding met het bedrijf.

Het artikel is inmiddels in PC55 verschenen en ook hier te lezen. OBGB-leden kunnen zich aanmelden voor deelname via een e-mail aan hetty@obgb.nl. De artikelen worden elke maand geplaatst in PC55 en gedeeld via onze social media, nieuwsbrieven en website.