Vanaf mei 2021 GSD gevestigd in Facility Point KBP

Per 1 mei 2021 heeft OBGB-lid GSD zijn intrede gedaan in de nieuwe bedrijfslocatie – het Facility Point op het Kempisch Bedrijvenpark. 

Inmiddels is de nieuwe kantoorruimte volledig naar wens ingericht en is het team aldaar geïnstalleerd. Volgens eigenaar Robert Geenen is het een logische vervolgstap voor GSD, dat de afgelopen jaren een gestage groei heeft doorgemaakt. Het enige dat veranderd is, zijn de locatie en adresgegevens: GSD, Diamantweg 10, 5527 LC Hapert.

GSD levert maatwerk online softwareapplicaties, van websites en webshops tot (Android-)apps en maatwerk business software. GSD past zijn expertise al jaren toe met een typisch Brabants no-nonsense motto: ginne flauwekul! Maatwerk oplossingen zodat jij daar geen omkijken meer naar hebt. Ben je nieuwsgierig naar de diensten of het nieuwe kantoor van GSD? De koffie staat klaar!

Voor meer info: www.gsd.nl