Workshop en webinar om bedrijven in contact te brengen met het onderwijs en jeugd

Een gastles of interessant bedrijfsbezoek voor scholieren, het is een van de manieren om Kempische jeugd te enthousiasmeren voor techniek. Veel bedrijven worstelen echter met de organisatie van een inhoudelijk goede workshop of bedrijfsbezoek. En na anderhalf jaar corona, wil je wellicht ook je bestaande programma opfrissen. 

Daarom organiseren KempenTech (onderdeel van het Kempisch Ondernemers Platform) en JetNet-TechNet op maandag 27 september een gratis webinair en op donderdag 7 oktober een gratis workshop, exclusief voor ondernemers uit de Kempen.

Beiden sluiten aan bij de nieuwe koers van KempenTech, waarin we bedrijven, onderwijs en jeugd nog beter in contact brengen. Na de workshop heb je voldoende tools om een gastles of bedrijfsbezoek te organiseren, die aansluit bij de hedendaagse lesdoelen in het onderwijs. De workshop vindt plaats bij Coppens Groep aan de Heijerdijk 1 in Westerhoven. Uiteraard verzorgt Bas Coppens bij de workshop ook meteen een rondleiding in zijn bedrijf, waarmee de theorie direct in de praktijk wordt gebracht als Kempische ondernemers onder elkaar! Het webinair is vanuit je eigen bedrijf te volgen. Alle informatie en mogelijkheid tot gratis aanmelden staat hier: https://www.hetkop.nl/kempentech-en-jet-net-technet-geven-workshops-over-gastles-of-bedrijfsbezoek/  Let op: voor de workshop is beperkt plaats, dus wacht niet te lang met aanmelden.

KempenTech bedrijvendatabase voor onderwijs
Is jouw bedrijf nog niet aangemeld bij de KempenTech bedrijvendatabase? Doe dat snel, zodat scholen jouw bedrijf rechtstreeks kunnen benaderen voor zo’n bedrijfsbezoek, praktijkopdracht, stage of gastles! Aanmelden kan hier.