CoTrans bouwt tweede bedrijfspand op KBP

CoTrans breidt haar activiteiten uit op het Kempisch Bedrijvenpark. Het bedrijf heeft een kavel van 8.100 m² gekocht aan de Provincialeweg N284. 

CoTrans is sinds 2017 gevestigd op het KBP. Het huidige warehouse aan de Diamantweg 68 biedt echter onvoldoende ruimte en er is behoefte aan uitbreiding. Daarvoor is een tweede kavel gekocht op het KBP. Op de nieuwe locatie wordt een warehouse gebouwd met een capaciteit van ruim 10.000 palletplaatsen. Naast warehousing verzorgt CoTrans 24 uurs distributie in de Benelux en spoedtransporten door geheel Europa, van kleine enveloppen tot ladingen van 25.000 kg.

Het Kempisch Bedrijvenpark is een regionaal bedrijventerrein van 69 ha groot dat is aangelegd door de vier Kempengemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel en Reusel-De Mierden. Inmiddels is ruim 75% van het bedrijvenpark verkocht. Meer informatie www.kempischbedrijvenpark.com