BBQ OBGB gaat door op donderdag 21 oktober 2021 

Vanwege Corona is de BBQ op 21 september jl. gecanceld. Wij hebben een nieuwe datum en nodigen lidbedrijven van harte uit op de BBQ die wij op donderdag 21 oktober 2021 organiseren in samenwerking met Flex Campus Hapert. 

De ontvangst vindt plaats vanaf 17:00 uur bij Flex Campus Hapert, Wijer 60 te Hapert, waar OBGB-lidbedrijven tot 21:00 uur kunnen genieten van een goed verzorgde BBQ. Geïnteresseerden kunnen een kijkje nemen in dit nieuwe concept voor huisvesting van tijdelijke arbeidskrachten. Ook wordt een kort netwerkmoment ingebouwd, om na de lange Coronastop elkaar weer te kunnen ontmoeten en bij te praten!

Graag ontvangen wij aanmeldingen van lidbedrijven (bedrijfsnaam, naam aanwezigen, contactgegevens, evt. dieetwensen) via info@obgb.nluiterlijk vrijdag 15 oktober 2021 17:00 uur. Aanmeldingen na deze datum, kunnen wij niet accepteren. Wij houden ons aan de Corona maatregelen. Daarom controleren wij van de aanwezigen het coronatoegangsbewijs (vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een negatieve testuitslag via testen voor toegang).

Wij hopen veel OBGB-leden weer te mogen ontmoeten! Zie ook OBGB BBQ – OBGB