OBGB-lidbedrijf in beeld: Van Hoof IT 

Tom van Hoof is eigenaar en oprichter van Van Hoof IT. Sinds 2005 heeft hij zijn kantoor aan de Mastbos in Bladel en is aangesloten bij OBGB sinds 2016. Van Hoof IT legt de focus op de zakelijke eindgebruiker en biedt dienstverlening voor wat betreft het informatie- en communicatiebeheer. 

Tom van Hoof is met zijn bedrijf begonnen aan de keukentafel tijdens de studie. Er kwamen steeds meer opdrachten bij, klanten klopten voor steeds meer zaken en oplossingen aan en zo is langzaam maar zeker een totaalconcept ontstaan waarbij hij er samen met twee medewerkers en een stagiair er alles aan doet om  klanten te helpen als het op informatica aankomt.

Het mooiste compliment van een klant heeft hij gekregen van Van der Heijden Transport. Van Hoof IT werd met naam genoemd in een pagina-grote bedank advertentie. Tom: ‘Wij hadden na de brand met man en macht gewerkt om de systemen weer operationeel te krijgen. Dat lukte binnen 36 uur. Voor ons een echte uitdaging en de ontlading toen het bedrijf weer door kon, was enorm. We moesten daarna wel een paar uurtjes slaap inhalen!”

Tom is in opdracht van OBGB geinterviewd door Renate Pijnenburg en gefotografeerd door Imca van de Weem. Het artikel is vorige week verschenen in PC55 en is hier ook in te zien. In de serie ‘OBGB-lidbedrijf in beeld’ brengt OBGB maandelijks een van de aangesloten ondernemers in beeld.