Winters Trailer Rental en Winters Logistic Services naar Kempisch Bedrijvenpark

De bedrijven Winters Trailer Rental en Winters Logistic Services uit Luyksgestel gaan verhuizen naar het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert. Twan en Karien Winters en Remco Bosma tekenden onlangs het koopcontract voor een kavel van 15.000m². 

Beide bedrijven worden gerund door Twan en Karien Winters. Het bedrijf is leverancier en verhuurder van trailers aan zowel grote logistieke dienstverleners als aan transportbedrijven. Het bedrijf verzorgt onder-houd, keuring en beschikbaarheid van de trailers. Trailers worden verhuurd, verleast of verkocht. Daar-naast zet Winters in op logistieke dienstverlening. Door waarde toe te voegen aan het logistiek proces (value added services) wordt de klant ontzorgd. In de nieuwe bedrijfshal is volop ruimte voor onderhoud en logistieke handelingen.

Het nieuwe pand is ontworpen door CS2 Architecten uit Westerhoven. Begin 2022 wordt gestart met de bouw aan de Diamantweg. Het Kempisch Bedrijvenpark is een regionaal bedrijventerrein van 69 ha groot dat is aangelegd door de vier Kempengemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel en Reusel-De Mierden. Inmiddels is ca 90% van het bedrijven-park verkocht. Meer informatie: www.kempischbedrijvenpark.com.