Premier Tech EU naar KBP 

Premier Tech gaat haar activiteiten in Nederland uitbreiden. Hiervoor is een kavel van 16.000m² gekocht op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert voor de bouw van een nieuwe kantoor- en productie-locatie. 

Premier Tech heeft vestigingen in Hoofddorp, Eersel en Hapert. De bouw van het nieuwe pand zal over een aantal maanden starten. Eind 2023 wordt het nieuwe gebouw in gebruik genomen. Als één van de grootste verpakkingsmachinebedrijven in de wereld ontwerpt en produceert Premier Tech verpakkingssystemen en -machines voor industriële productiebedrijven. Premier Tech levert haar diensten en producten voor vele toepassingen zoals vulmachines, weeg- en doseermachines en machines waarmee pallets worden verpakt.

In de zoektocht naar een nieuwe locatie is Premier Tech begeleid door de Brabantse Ontwikkelings Maat-schappij (BOM). De keuze voor hervestiging in De Kempen was voor Premier Tech uiteindelijk een logische keuze, vanwege de aanwezigheid en het behoud van geschoolde medewerkers. De kwaliteiten die het KBP biedt, sluiten goed aan bij de wensen van het bedrijf.

Het Kempisch Bedrijvenpark is een regionaal bedrijventerrein van 69 ha groot dat is aangelegd door de vier Kempengemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel en Reusel-De Mierden. Inmiddels is 90% van het bedrijvenpark verkocht. Meer informatie: www.kempischbedrijvenpark.com.