Berschotten tijdelijk open

Vanaf 24 januari tot 4 april 2021 wordt de Berschotten in Bladel opengesteld voor personenverkeer. Deze maatregel wordt genomen ter voorkoming van verkeersopstoppingen op bedrijventerrein de Sleutel vanwege wegwerkzaamheden op Kleine Hoeven/Hallenstraat in opdracht van gemeente Reusel-De Mierden.

De openstelling geldt alleen op weekdagen in de avondspits tussen 15.00 en 18.00 uur. Er worden verkeersregelaars ingezet. Omdat sportpark De Smagtenbocht aan de route ligt, wordt de Bossingel voor snelverkeer afgesloten, met uitzondering van aanwonenden. Het sportpark blijft voor auto’s bereikbaar via de Egyptische Dijk.

De maatregel heeft te maken met het feit dat de Sleutel vanaf 22 januari aan de zijde van Kleine Hoeven afgesloten wordt in verband met wegwerkzaamheden door gemeente Reusel-De Mierden. Eerder dit jaar ontstond een verkeersinfarct toen de route onverwacht werd afgesloten.

Zie Berschotten Bladel tijdelijk open voor snelverkeer | Kempen | ed.nl