Energieaudit – Subsidieregeling 

De afgelopen tijd heeft ISK in samenwerking met Cinergie, al jarenlang de ISK-energieadviseur, bij verschillende bedrijven een energie-auditplus uitgevoerd. Hierdoor voldoen de bedrijven aan de informatieplicht energiebesparing of aan de EED energie-auditplicht.

Door de vaktechnische kennis hebben de audits vooral geleid tot flinke energie- en CO2-besparingen en daardoor tot kostenbesparingen. Gezien de marktprijsontwikkeling is energiebesparing dé manier om energiekosten waar mogelijk te verlagen. Bent u MKB ondernemer en is uw verbruik <50.000kWh en <25.000m3 aardgas? Dan kunt u nu gebruik maken van de Subsidieregeling Verduurzaming MKB (SVM) waarbij 75% van de auditkosten door de overheid wordt vergoed.

Ook geïnteresseerd in energiebesparing? Of wilt u weten welke wet- en regelgeving voor u van toepassing is? Neem dan contact opnemen met Mike Lusthof van Cinergie (m.lusthof@cinergie.nl of 06-53292042).