Update wegwerkzaamheden de Sleutel 

Eerder is gecommuniceerd dat Berschotten in Bladel opengesteld wordt voor personenverkeer vanaf 24 januari tot 4 april 2022 (15:00 – 18:00 uur). Deze maatregel is genomen ter voorkoming van verkeersopstoppingen op bedrijventerrein de Sleutel vanwege wegwerkzaamheden (afsluiting) op Kleine Hoeven/Hallenstraat in opdracht van gemeente Reusel-De Mierden. 

Gemeente Reusel-De Mierden heeft OBGB laten weten dat van deze openstelling niet per 24 januari maar per 31 januari 2022 sprake is. Zie https://www.reuseldemierden.nl/reconstructie-kleine-hoeven-hamelendijk-hallenstraat/ (let op: hier wordt nog uitgegaan van de oorspronkelijke datum 24 januari 2022). worden verkeersregelaars ingezet. Omdat sportpark De Smagtenbocht aan de route ligt, wordt de Bossingel voor snelverkeer afgesloten, met uitzondering van aanwonenden. Het sportpark blijft voor auto’s bereikbaar via de Egyptische Dijk.

Zoals u wellicht vernomen en reeds gemerkt heeft, werkt Enexis aan verzwaring van het netwerk, parallel aan N284. Voor de geplande werkzaamheden aan Industrieweg te Bladel vindt een gestuurde boring plaats welke onder de weg door zal gaan richting BP. Wij hebben een planning doorgekregen van gemeente Bladel dat Hurkmans start met de werkzaamheden op 24 januari 2022. Hurkmans heeft reeds contact gehad met ondernemers aan de Industrieweg en directe omgeving. Ter informatie voor een ieder is het verkeersplan toegevoegd.