Zwerfvuil ruimen op bedrijventerreinen gemeente Bladel

Inmiddels hebben 9 vrijwilligers zich aangemeld op onze vraag gezamenlijk zwerfafval te gaan ruimen op de bedrijventerreinen van de gemeente Bladel. Twee ochtenden hebben zij zich als ZAPpers ingezet op het Kempisch Bedrijvenpark. Er zijn inmiddels ruim 25 afvalzakken vol geruimd. 

Begin februari wordt weer een vervolg gegeven aan deze opruimactie. Uiteraard gaan we dan ook aan de slag op de andere bedrijventerreinen. Zin om ook mee te doen? Aanmelden is mogelijk door middel van een bericht aan hetty@obgb.nl

Vrijwilligers die zich aanmelden worden toegevoegd aan een whatsapp groep, waarin we met elkaar afstemmen wie wanneer gaat ZAPpen. Uiteraard is het geen verplichting om elke keer mee te gaan, we zijn blij met elke helpende hand die geboden wordt! Gemeente Bladel faciliteert de hulpmiddelen die nodig zijn, zoals een afvalgrijper, handschoenen, veiligheidshesje en afvalzakken. Voor meer informatie hierover kijk op Zwerfafval en ZAPpen | Bladel.