Omgevingsdialoog ontwerp Egyptische Poort op maandag 14 februari 

De gemeente Bladel heeft in samenwerking met architectenbureau SeARCH en de Bladelse sportclubs en -verenigingen gewerkt aan een conceptontwerp voor de Egyptische Poort. Dit concept is nog niet vastgesteld door het gemeentebestuur en is dus een voorlopige versie.

De gemeente Bladel gaat graag in gesprek over deze versie. Reacties worden gebruikt om tot een definitief voorstel te komen, wat na de verkiezingen aan de nieuwe gemeenteraad ter besluitvorming wordt voorgelegd. De presentatie van dit conceptontwerp vindt plaats op maandag 14 februari  (aanvang 19:30 uur) via een digitale uitzending. U kunt uw vragen en opmerkingen live insturen tijdens de uitzending, die dan worden beantwoord. De verschillende samenwerkingspartijen schuiven ook aan tafel om de plannen te bespreken.

De link naar de uitzending vindt u op de Facebook- en YouTubepagina van de gemeente Bladel. Voor het volgen van de uitzending heeft u een internetverbinding en computer, laptop, tablet of mobiele telefoon nodig. Klik hier voor meer informatie en de diverse links.