Ontwikkelingen Egyptische Poort

Op 14 februari jl. werd online een uitzending georganiseerd door gemeente Bladel over het project Egyptische Poort. Deze uitzending is terug te kijken op https://www.youtube.com/user/gemeenteBladel.

Op www.bladel.nl/egyptischepoort (onderaan de pagina) is de presentatie met beeldmateriaal en plattegronden terug te vinden. Het is mogelijk om op het concept ontwerp te reageren tot en met 28 februari 2022.

Het bestuur van OBGB is voornemens om te reageren op het ontwerp. Daarom vernemen wij graag van ondernemers, m.n. gevestigd op bedrijventerrein de Sleutel (en daaromheen), of er zaken zijn die wij aan onze reactie toe kunnen voegen. Uiteraard dienen deze te passen binnen de collectieve belangen die wij dienen. Meld deze opmerkingen/aanvullingen aan hetty@obgb.nl, uiterlijk vrijdag 25 februari 2022.