Hackhelpdesk voor ondernemers

Cybercrime, 1 op de 5 ondernemers krijgt er helaas mee te maken. En dat heeft vaak grote gevolgen: je raakt grote geldbedragen of al je gegevens kwijt. In sommige gevallen wordt zelfs je hele bedrijfsvoering platgelegd. Wat kun je dan het beste doen?

Hackhelpdesk.nl biedt eerste hulp bij cybercrime. Gehackt, wat nu?

Als je slachtoffer bent van cybercrime, in welke vorm dan ook en je hebt geen crisisplan, wil je weten wat je moet doen. Op Hackhelpdesk.nl vind je een handig stappenplan dat je helpt om (meer) schade te voorkomen.

Preventie
Je kunt zelf veel doen om cybercriminelen zoveel mogelijk buiten de deur te houden. Op Hackhelpdesk.nl leggen we je uit hoe je ervoor zorgt dat jouw basisbeveiliging op orde is. Ook vind je er een overzicht van de meest voorkomende vormen van cybercrime met tips hoe je voorkomt dat je er slachtoffer van wordt.

“Elk bedrijf is interessant voor cybercriminelen. Als je gehackt kunt worden, kom je aan de beurt”
Hackhelpdesk.nl is een initiatief van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) en het Platform Veilig Ondernemen (PVO). Ondernemers die slachtoffer werden van cybercrime vertellen op hackhelpdesk.nl over de gevolgen voor hun bedrijf en de lessen die ze hebben geleerd.

Laat je niet hacken. Ga voor preventietips en eerste hulp bij een cyberincident naar www.hackhelpdesk.nl of klik hier voor meer informatie.