Innovatie, inspiratie en ondernemerschap @Elsom

Terug van weggeweest! Na zo’n 2 jaar radiostilte door corona, kan er weer zonder maatregelen een leuke activiteit georganiseerd worden. Op woensdagavond 20 april wordt een inspirerende avond georganiseerd voor jonge ondernemers in de Kempen (tussen 20 en 35 jaar). In de tussentijd hebben de naam en het logo van de organisatie Young Entrepreneurs (powered by OBGB) een upgrade gekregen. 

Wat gaan we doen?
Voor de eerste activiteit van het jaar heeft de organisatie (Ruud Schippers, Paul Wouters en Mattis Legeland) gekozen voor een gezellige, informele omgeving waar de jonge ondernemers ook een biertje kunnen drinken, en dat kan natuurlijk perfect in de nieuwe Elsom. Er zijn twee speciale gasten.

Bas Roos 
Bas is de oprichter van Bistroo.nl, een van de challengers van Thuisbezorgd.nl die de kracht juist weer terug wil geven aan de horeca ondernemers en consumenten door directe interacties te faciliteren tussen hen middels blockchain. Bas zal vertellen over innoveren & opschalen in de crypto wereld.

Andre Stas 
Andre staat als mede-oprichter al ruim 20 jaar aan het roer van STAS Picture hanging systems, bekend van allerlei soorten ophangsystemen, maar ook in andere sectoren heeft hij zijn ondernemerschap laten blijken. Andre zal meer vertellen over pioneren & innoveren in meerdere sectoren.

Locatie programma en aanmelden
Elsom, Wilhelminalaan 48, 5541 CX Reusel
Aanvang 19:00u. Het programma begint om 19:30u stipt en zal tot ongeveer 21:15u duren, waarna er nog een biertje gedronken kan worden. Aanmelden: uiterlijk vrijdag 8 april 2022 via deze link. Deelname is gratis.

We hopen de eerste activiteit met een mooie groep te kunnen starten, hopelijk tot dan!