Metaalindustrie Vermeulen naar KBP

Metaalindustrie Vermeulen verhuist naar het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert. Op een kavel van ruim 5.500m² wordt een moderne fabriek gebouwd voor de bewerking van metaal.  

Metaalindustrie Vermeulen B.V. is gespecialiseerd in lasersnijden, ponsnibbelen en kanten. Dit is het computergestuurd bewerken van metalen platen tot nieuwe onderdelen en vormen. Het leveren van kleine tot middelgrote series is hun specialiteit. Het bedrijf produceert allerlei onderdelen voor machines en metalen producten uit diverse metaalsoorten zoals staal, roestvaststaal of aluminium.

Het familiebedrijf is in 1962 opgericht in Eindhoven en later vanwege uitbreiding verhuisd naar Bladel. Sinds 1979 is het bedrijf gevestigd op bedrijventerrein De Sleutel in Bladel. Vanwege groei is het bedrijf nu toe aan de volgende stap op het KBP. Op een zichtlocatie aan de provinciale weg wordt een nieuwe duurzame en moderne fabriek gebouwd. Het nieuwe pand is ontworpen door CS2 architecten. Naar verwachting wordt eind 2022 gestart met de bouw.

Het Kempisch Bedrijvenpark is een regionaal bedrijventerrein van 69 ha groot dat is aangelegd door de vier Kempengemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel en Reusel-De Mierden. Inmiddels is 90% van het bedrijvenpark verkocht. Meer informatie: www.kempischbedrijvenpark.com.

Op de foto: vlnr bestuursleden KBP: Frank Rombouts en Remco Bosma en directeur Metaalindustrie Vermeulen Ron van Gompel