Enquête KVO

Uw mening telt!

Parkmanagement Bedrijventerreinen Gemeente Bladel, Ondernemersvereniging Bedrijventerreinen Gemeente Bladel (OBGB) , Kempisch Bedrijvenpark, Gemeente, Politie en Brandweer willen blijven samenwerken om de bedrijventerreinen in de gemeente Bladel “veilig en aantrekkelijk” te krijgen en te behouden. Door middel van deze samenwerking kunnen onze bedrijventerreinen in het bezit blijven van het Keurmerk Veilig Ondernemen.

Uw mening telt, een hoge respons op de enquête is een 1e certificeringseis! Uw mening over uw bedrijventerrein is daarbij van zeer groot belang. Om het keurmerk ook daadwerkelijk te kunnen behouden, is een hoge respons op de enquête een 1e eis, en het helpt de werkgroep om een duidelijk beeld te krijgen, van wat er leeft op de bedrijventerreinen. Met het invullen van deze enquête draagt u dus bij aan het behouden van het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen en kunt u invloed uitoefenen op de maatregelen die de komende drie jaar genomen gaan worden. De werkgroep verzoekt u daarom vriendelijk deze enquête in te vullen. Dit vergt ca. 8 minuten van uw kostbare tijd.

Met behulp van onderstaande link kan de enquête ingevuld worden:

https://mkbnl.socratos.net/direct/bladel2022

Uw gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld, en alleen totaalcijfers zullen worden weergegeven. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de OBGB op het e-mailadres info@obgb.nl.

Over de uitkomsten van de enquête wordt u geïnformeerd en wij stellen uw medewerking zeer op prijs!


Waarom is het KVO Certificaat zo belangrijk?

• Het verplicht tot samenwerking van de genoemde partijen.

• Het draagt continu bij aan een verbetering van het ondernemersklimaat op onze bedrijventerreinen, zoals het verbeteren van het openbaar gebied, tegengaan van ondermijning en cybercriminaliteit, maar ook geeft de werkgroep KVO-adviezen over onder andere brandgevaar, opslag van gevaarlijke stoffen, verkeersveiligheid en camerabeveiliging.

• Het behoud van het KVO-certificaat biedt tevens een korting op uw verzekeringspremie.