Nieuwe Parkmanager OBGB

 

Nadat Hetty van der Hamsvoort in mei werd geïnstalleerd als wethouder bij Gemeente Bladel, is het bestuur van OBGB opzoek gegaan naar een nieuwe Parkmanager. Deze heeft men gevonden in de persoon van Tom Lavrijssen (34) uit Hapert. Tom stelt zich graag aan u voor.

“Beste leden en relaties van het OBGB,

Ik ben blij te kunnen vermelden dat ik onlangs ben aangesteld als Parkmanager van het OBGB. De kennismaking met voorzitter Frank Rooijakkers en de overige leden van het bestuur heb ik als zeer prettig ervaren en ik kijk ernaar uit om de belangen van de aangesloten ondernemers te behartigen. In deze rol maak ik onderdeel uit van de Stuurgroep Parkmanagement, waar naast het OBGB ook afgevaardigden van de Gemeente Bladel en het KBP zijn aangesloten. Ik zal betrokken zijn bij actuele projecten en thema’s, met als doel om samen de kwaliteit van de bedrijventerreinen te verbeteren en te behouden. Ook zal ik me buigen over de communicatie naar de leden en de organisatie van activiteiten welke geïnitieerd worden door het OBGB.

Ik heb een achtergrond op het gebied van Marketing & Communicatie en de laatste jaren ben ik actief als projectmanager. Bovendien heb veel affiniteit met ‘ondernemend Kempen’, waardoor deze uitdaging uitstekend bij me past.

Bij vragen over Parkmanagement gerelateerde onderwerpen ben ik te bereiken via Tom@obgb.nl en middels de nieuwsbrief, items op de website en bijeenkomsten houd ik u actief op de hoogte van de lopende zaken.

Graag tot ziens!”