Bijeenkomst Jonge ondernemers De Kempen

Na een zeer geslaagde ‘eerste’ editie hebben we woensdagavond 23 november weer een nieuw evenement op de planning staan voor alle jonge ondernemers in de Kempen. Deze keer met nieuwe sprekers én meer ruimte om te netwerken!

Wat gaan we doen?
Na het succes van de vorige keer hebben we besloten om de insteek van de avond ongeveer hetzelfde te houden; een informele avond waar je wat kan drinken en andere ondernemers (beter) leren kennen. Om hier meer ruimte voor te geven hebben we deze keer gekozen voor één ‘hoofd’ spreker.

Silver Ocean Seltzer
Hard Seltzer, je kan er bijna niet meer omheen. Het laag-alcoholische drankje op basis van bruiswater, alcohol en een fruitsmaakje is bezig aan een snelle opmars in Nederland (en de rest van de wereld) en daar weten deze heren alles van. Met hun merk ‘Silver Ocean Seltzer’ waren ze in 2019 één van de eerste op de Nederlandse markt. Inmiddels liggen ze met hun merk in meer dan 100 horecazaken en zijn ze verkrijgbaar in meerdere landen. Zo’n exponentiële groei in zo’n korte tijd brengt veel uitdagingen met zich mee, daarover gaan ze ons meer vertellen.

Locatie, programma en aanmelden
Het evenement vindt plaats in de Elsom, Wilhelminalaan 48, 5541CX, Reusel. De aanvang is om 19:00 en om 19:30 stipt willen we beginnen met het programma. Dit zal duren tot ongeveer 20:15, waarna er nog genoeg tijd is om wat te drinken. Aanmelden kan tot uiterlijk 18 november via deze link. Deelname is exclusief voor ondernemers en helemaal gratis.

We hopen ook deze activiteit op weer zo’n grote opkomst als bij de vorige, hopelijk tot dan!

Met ondernemende groet,

Ruud Schippers
Paul Wouters
Mattis Legeland

Organisatie Jonge Ondernemers de Kempen