Bijeenkomst 14 maart 2023

Programma

19.00 uur
Aanvang Algemene Ledenvergadering OBGB
19.45 uur
Uitreiking KVO/OBGB-Trofee
20.00 uur
Aanvang Ondernemerscafé met Micky Hoogendijk
21.30 – 23.00 uur
Netwerkborrel

Locatie: Landgoed de Biestheuvel – Hoogcasteren 25 – 5528NP Hoogeloon

Op dinsdag 14 maart a.s. houden we om 19.00 uur onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Aan het einde van de vergadering reiken we de KVO/OBGB-Trofee uit aan één van de elf genomineerden. Vervolgens kan je aansluiten in het Ondernemerscafé, waar Micky Hoogendijk te gast is. We sluiten af met een netwerkborrel. De bijeenkomst vindt plaats op Landgoed de Biestheuvel in Hoogeloon.

Algemene ledenvergadering
Tijdens de Algemene Ledenvergadering wordt het jaarverslag van 2022 toegelicht en worden mutaties binnen het bestuur voorgelegd aan de leden.

Heb je op voorhand al vragen? Stuur deze per mail aan Tom@obgb.nl, zodat het bestuur zich goed kan voorbereiden op de vergadering.

Uitreiking KVO/OBGB-Trofee

Aan het einde van de ALV wordt de winnaar van de KVO/OBGB-Trofee bekend gemaakt. De trofee wordt jaarlijks uitgereikt aan dat bedrijf, dat het best voldoet aan de vastgestelde KVO-criteria op het gebied van veiligheid, verlichting, deelname aan collectieve beveiligingsprojecten en diefstalgevoeligheid. Door het bedrijvenpreventieteam zijn de volgende bedrijven genomineerd:

– Delpharm Bladel
– Koster Keunen
– Therminon
– Dechra Veterinary Products
– Theo Lauwers Autoschade
– IGMA Fijnmechanica
– FittinQ
– Diffutherm
– Pantex Holland
– The Schippers Group
– ATD Machinery

Kunstenaar Micky Hoogendijk te gast bij het Ondernemerscafé
Beeldend kunstenaar Micky Hoogendijk (Amsterdam 1970) die sinds 2018 in Hoogeloon woont en werkt is te gast bij de 24e editie van het Ondernemerscafé gemeente Bladel.

Via haar werk spreekt Hoogendijk over de keuzes die het leven haar geeft: ga ik door of breek ik? Sta ik stil of ga ik verder? Zij kiest ervoor het leven te vieren, met al haar kracht en in al haar kwetsbaarheid.
Hoogendijk was directeur van de Rob Scholte BV begin jaren negentig en creatief directeur van de Amsterdamse Supperclub rond 2000.
Tot 2009 werkte zij als televisie- en filmactrice en presentatrice waarna zij zich ontwikkelde tot fotograaf en beeldhouwer.

Door haar foto’s en beelden komen we niet alleen dicht bij Hoogendijks emoties, maar voelen we tegelijkertijd ook ons eigen gemoed.

Alle ondernemers gevestigd in Gemeente Bladel kunnen zich inschrijven door een mail te sturen naar info@obgb.nl met vermelding van naam en onderneming (max. twee aanmeldingen per bedrijf).

INSCHRIJVEN