KVO-B certificaat met drie jaar verlengd

In december hadden we een audit door KIWA voor hercertificering van het KVO-B keurmerk.

De audit zijn we zonder problemen doorgekomen, wat betekent dat we onze zaken op het gebied van veiligheid op de bedrijventerreinen goed op orde hebben. Uiteraard blijven we werken aan het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit en veiligheid op de terreinen, samen met de gemeente, veiligheidsregio en ondernemers.

Het certificaat is met drie jaar verlengd, het digitale exemplaar kan je downloaden via deze link.

Korting op verzekeringen
Dat we als collectief voldoen aan de KVO-B normen, betekent ook dat je als aangesloten ondernemer kunt profiteren van korting op je verzekeringen bij Rabobank/Interpolis. Meer informatie hierover vind je op deze website: https://www.interpolis.nl/zakelijk/bedrijventerrein/collectief-beveiligde-bedrijventerreinen

Voor vragen of informatie kan je direct contact opnemen:

Contactgegevens
Rabobank Verzekeren
Telefoon +31 88 7271013
Email: verzekeren.kring.obr@rabobank.nl