Koster Keunen winnaar KVO/OBGB-trofee

Na afloop van de jaarlijkse ALV op 14 maart werd de winnaar van de KVO/OBGB-trofee uitgereikt door wethouder van Gemeente Bladel; Hetty van der Hamsvoort.

Ieder jaar wordt er door het bedrijvenpreventieteam een lijst met bedrijven samengesteld, die volgens hen voldoen aan de KVO-B (Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen) normen voldoen. Hierbij wordt gekeken naar veiligheidsaspecten, aanzicht en netheid. Van de 11 genomineerden werd Koster Keunen uitgeroepen tot winnaar van de trofee. De motivatie van het bedrijvenpreventieteam is als volgt:

“Nadat het bedrijf in 2016 werd getroffen door een grote brand is de wederopbouw indrukwekkend. Het is een aantrekkelijk pand en er is aandacht voor groen. Bovendien viel het bedrijf op tijdens de schouwrondes vanwege orde, netheid en veiligheid”.

Gerben Boersma nam de trofee namens Koster Keunen in ontvangst. De heer Boersma zei verheugd te zijn met de trofee en ziet het als een blijk van waardering voor het harde werk van de volledige organisatie.