Laden Evenementen

OBGB organiseert bedrijfsbezoek aan The Schippers Group op donderdag 14 april

Ondernemersvereniging OBGB nodigt leden van harte uit op donderdag 14 april 2022 voor een bedrijfsbezoek aan The Schippers Group, Smaragdweg 60 te Hapert.

Modern bedrijfspand – presentatie – rondleiding  
De ontvangst vindt plaats om 16.30 uur in het nieuwe en hypermoderne bedrijfspand, dat vorig jaar is geopend. Na een korte presentatie door Mark Schippers, CEO van The Schippers Group wordt de mogelijkheid geboden om in groepjes een rondleiding te volgen door dit imposante bedrijfspand.

Let’s beat AMR with Hycare!
is de slogan die centraal staat voor dit indrukwekkende bedrijf. Antimicrobiële resistentie (AMR) is een van de grootste bedreigingen voor de wereldwijde gezondheid, de samenleving en de economie. Door het overmatig gebruik van antibiotica is de veehouderij momenteel een van de belangrijkste aanjagers van AMR. Zonder systeemverandering zouden in 2050 10 miljoen mensen kunnen sterven aan AMR. The Schippers Group stelt veehouders in staat om de bedrijfshygiëne te optimaliseren, de noodzaak van antibiotica te elimineren en tegelijkertijd de diergezondheid en winstgevendheid te vergroten.

Aanmelden
Samengevat, een prachtig verhaal van een familiebedrijf dat ontstaan is in Bladel, wereldwijd actief is en een enorme groei doormaakt. Uiteraard sluiten we af met een netwerkmoment en is er tijd voor een drankje en hapje. Graag ontvangen wij uw aanmelding per e-mail voor 7 april as. aan info@obgb.nl met vermelding van bedrijfsnaam, contactgegevens en persoonsnaam.

www.theschippersgroup.com