Creatief tijdens Corona: een bericht van het Realisatiekwartier

De standbouw branche ligt volledig stil door het Corona virus! Hierdoor wordt het Realisatiekwartier hard getroffen, net als vele andere bedrijven. De verwachting is dat dit tot het najaar zo blijft.

Juist nu moeten we creatief zijn en andere wegen vinden om door de crisis te komen. Gelukkig zijn we flexibel, creatief en hebben we een enorme drive. Al onze ervaringen op mensenstroom, beleving en creativiteit hebben wij gebruikt in de ontwikkeling van een  “Handreinigingsdisplay”. Mooie samenwerkingsverbanden met andere ondernemers uit “De Kempen” maakt dat we snel kunnen schakelen en doorpakken.

Het doel van het display is dat bezoekers of collega’s de handen reinigen alvorens de locatie of ruimtes te betreden, zo komt men met schone handen binnen. Dit zonder gebruik van papier omdat dit een negatieve werking heeft op desinfecterende hand gel of vloeistof. Lucht drogend heeft de beste werking.

We verwachten geen gouden bergen maar willen middels de handreinigingsdisplay en mogelijke interieuropdrachten door deze crisis komen. Heb je interesse in de handreinigingsdisplay check dan onze website www.handreinigingsdisplay.nl of mail ons verkoop@handreinigingsdisplay.nl.