KVO/OBGB-Trofee 2020 voor Van Ham Tenten & Podia

Op vrijdag 27 november jl. reikte burgemeester van Bladel Remco Bosma de KVO/OBGB-trofee 2020 uit aan Martijn van den Broek van Van Ham Tenten & Podia. Vanwege Corona gebeurde dit niet, zoals voorgaande jaren tijdens de Algemene Leden Vergadering van OBGB, maar Coronaproof op locatie bij Van Ham. Het bedrijf vierde eind januari van dit jaar de opening van een nieuw bedrijfspand, gevestigd aan de Hallenstraat op bedrijventerrein de Sleutel. Burgemeester Remco Bosma: ‘ De nieuwbouw van Van Ham Tenten & Podia op bedrijventerrein de Sleutel is een goed voorbeeld; zulke investeringen zijn uiteraard erg welkom. Zo worden de bedrijventerreinen toekomstbestendiger en het verbetert de uitstraling.’ 

De burgemeester sprak zijn waardering ook uit voor het feit dat Martijn zijn medewerkers gedurende deze Corona crisis op andere manieren aan het werk probeert te houden: ‘Je bent goed bezig op het gebied van veiligheid, maar ook op dat punt een aansprekende creatieve ondernemer en daar zijn wij trots op in de gemeente!’.

In het kader van het Keurmerk Veilig Ondernemen (een samenwerkingsverband tussen brandweer (veiligheidsregio), politie, gemeente en ondernemers) wordt met regelmaat een schouw verricht op alle bedrijventerreinen in de gemeente Bladel, waarbij niet alleen openbaar gebied maar ook de bedrijven beoordeeld worden op vaste punten zoals verlichting, diefstalgevoeligheid, deelname collectieve beveiliging, bereikbaarheid van hulpdiensten en verloedering.

Namens het bedrijvenpreventieteam waren Renier Saris (Wagenbouw Hapert) en Theo Lauwers (Autoschade Theo Lauwers) aanwezig. Ook dit keer werden tien bedrijven genomineerd tot mogelijke winnaars van de trofee. Renier Saris van het bedrijvenpreventieteam gaf aan: ‘ Van Ham Tenten & Podia gaf de doorslag omdat ze een mooi gebouw hebben met een uitnodigende uitstraling. Het gebouw is efficiënt gebouwd en ingericht en ziet er strak uit. Het is altijd netjes opgeruimd en schoon. Er zijn goede hekwerken geplaatst en er is cameratoezicht aanwezig. De top 3 bestond dit jaar uit drie nieuwbouw bedrijven waarbij we naar het totale plaatje hebben gekeken en daar kwam Van Ham Tenten &  Podia nét iets beter uit verf dan de andere twee. Het bedrijf vervult binnen de gemeente dan ook terecht een voorbeeldfunctie!’