Online event Klimaatbestendige bedrijventerreinen

Een groen en water robuust bedrijventerrein draagt bij aan uitstraling, welzijn en productiviteit. En is voorbereid op extreem weer zoals hittegolven en hevige buien. Toekomstbestendig dus! 

Aanleiding
De inrichting van een bedrijventerrein bepaalt de uitstraling. Maar het is ook bepalend voor een prettige, gezonde en productieve werkomgeving. En biedt de kans om schade door extreem weer te voorkomen. Op bedrijventerrein De Sleutel zijn op het gebied van wateroverlast al stappen gezet. Voor de andere bedrijventerreinen en op het gebied van hitte zijn er nog uitdagingen en kansen. Zo kan het op de bedrijventerreinen warmer worden dan 40 graden!

Hoe klimaatbestendig zijn we ingericht? 

Doel
We nodigen u uit het gesprek aan te gaan met gemeente en ondernemers over klimaatbestendige bedrijventerreinen in Bladel. U komt voor inspiratie, informatie en samenwerking.

Programma
– Waarom inzetten op een toekomstig bestendig terrein?
– Ervaringsverhaal over maatregelen.
– Wat kunnen we doen en wat is daarvoor nodig?

Praktisch 
We komen digitaal bijeen via Microsoft Teams op dinsdag 30 maart 2021 van 16:00 tot 17:30 uur. Samen gaan we interactief aan de slag. U ontvangt vooraf informatie om je digitaal op weg te helpen.

Aanmelden
Ondernemers die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen van de gemeente Bladel zijn van harte welkom. Aanmelden is mogelijk d.m.v. een e-mail naar vera.kusters@arcadis.com