Gratis sneltesten bij Leadhealthcare

Subsidieregeling voor sneltesten – Geldig tot en met 31 juli 2021. 

Per heden is het mogelijk om een gratis Sneltest af te laten nemen bij Lead Healthcare. Medewerkers komen hiervoor in aanmerking wanneer zij symptomen vertonen van een corona-infectie, of een melding hebben ontvangen via de CoronaMelder app of de GGD, of als thuiswerken niet mogelijk is. Werkgevers kunnen in aanmerking komen voor een gratis sneltest. Ook wanneer er sprake is van een ‘uitbraak’ op het bedrijf komen de werknemers hiervoor in aanmerking. De regeling geldt tot en met 31 juli 2021. Mogelijk wordt de regeling verlengd, maar dat is nu nog niet duidelijk. 

Hoe werkt het?
Lead Healthcare werkt samen met een bedrijfsarts. Aan het eind van de maand worden alle afgenomen testen voor subsidie bij hem aangeleverd. De bedrijfsarts doet een declaratie bij het Ministerie van VWS en Lead Healthcare ontvangt de subsidie voor de afgenomen testen. Dit betekent dat er geen facturatie stroom is van Lead Healthcare Covid Services naar uw bedrijf. Oftewel, de test is in dit geval gratis. Let op, het geldt alleen voor Sneltesten.

Hoe komt u hiervoor in aanmerking:
Het is de bedoeling dat u zich aanmeldt bij Rutger Pruim van Lead Healthcare (r.pruim@leadhealthcare.nl). Hij is ook te bereiken op 06-55083920.
1. Bent u al klant bij Lead Healthcare, dan krijgt u naast de huidige bedrijfscode nog een code die geldt voor het testen voor subsidie. Alleen met deze code is het mogelijk om gratis te kunnen testen.
2. Bent u nog geen klant van Lead Healthcare, neem dan contact op met Rutger, hij zorgt ervoor dat u vandaag nog klant kunt worden en kunt testen op een van de testlocaties (uiteraard ook van toepassing op de testlocatie in Bladel).
3. Wanneer u zich als bedrijf heeft aangemeld en een code hebt ontvangen kan het personeel ingepland worden op een van de verschillende testlocaties. Ga hiervoor naar: https://www.covidsnelteststraat.nl/sneltestsubsidie/
4. Let op: Via bovenstaande landingspagina kan alleen een test geboekt worden met een daarvoor bestemde code.
5. Let op: Reeds aangeschafte testen zijn niet inwisselbaar voor de nieuwe code die geldt voor het testen met subsidie.

Heeft u vragen of opmerkingen hierover, neem dan contact op met Sander Couperus, 06-24154701 of sander@leadhealthcare.nl