OBGB-lidbedrijf in beeld: Tech2B

Dirk Wouters, Sjors Hooijen en Paul Wouters zijn de drie ondernemers die samen het platform voor de maakindustrie Tech2B hebben ontwikkeld. Paul Wouters en Sjors Hooijen zijn door Renate Pijnenburg geïnterviewd voor de OBGB-serie ‘Lidbedrijf in beeld’. Imca van de Weem maakte de bijbehorende foto. In deze serie brengen wij maandelijks een van de aangesloten ondernemers in beeld. 

Tech2B levert technische oplossingen aan bedrijven. Tech2B: Technology to Business. De naam klinkt lekker internationaal en dat komt goed van pas, omdat de jonge ondernemers de vleugels steeds verder uitbreiden en sinds kort ook bezig zijn om de UK te veroveren.

Tech2B is een platform waarin vraag en aanbod binnen de maakindustrie wordt verbonden. Daarnaast wordt een uitgebreid kwaliteitsnetwerk geboden van toeleveranciers en inkopers. Tech2B biedt geavanceerde softwareoplossingen voor alle handelingen die nodig zijn om opdrachten en aanbod aan elkaar te koppelen.

Het artikel is inmiddels in PC55 verschenen en ook hier te lezen. OBGB-leden kunnen zich aanmelden voor deelname via een e-mail aan hetty@obgb.nl. De artikelen worden elke maand geplaatst in PC55 en gedeeld via onze social media, nieuwsbrieven en website.