OBGB BBQ gaat niet door op donderdag 16 september 2021   

OBGB had de jaarlijkse BBQ ingepland op donderdag 16 september as. Na een uitgebreide afweging van voors en tegens heeft het bestuur van OBGB in samenspraak met Flex Campus Hapert besloten om de door OBGB geplande BBQ (zie https://obgb.nl/evenement/obgb-bbq/ ) NIET plaats te laten vinden. 

 

Huidige wet- en regelgeving geeft aan dat we bij dit evenement een afstand van 1,5 meter tot elkaar dienen te houden. Het informeel netwerken, kortom het met elkaar bijpraten en kletsen onder het genot van een hapje en drankje in gezelschap, is niet mogelijk op een plezierige manier. De overheid besluit 17 september of het verantwoord is om een volgende stap te zetten en verdere versoepelingen toe te staan.

Daarom deze bewuste keuze om het evenement uit te stellen naar een moment later dit jaar. Om het overzicht te behouden, vragen wij leden de aanwezigheid bij de BBQ opnieuw te melden zodra er een nieuwe datum bekend is. Wij hopen op ieders begrip en laten van ons horen zodra we elkaar weer kunnen ontmoeten!