Nachtafsluiting A67 Eersel – Hapert 27-28 september 2021   

Tijdens het laatste weekend van september wordt het asfalt gerepareerd van de A67-rijbaan tussen de aansluitingen Eersel en Hapert. De rijbaan van de A67 richting de Belgische grens is afgesloten op maandag 27 september vanaf 21:00 tot dinsdag 28 september 05:00 van de afrit naar Eersel tot de oprit vanaf Hapert. 

 

Mochten de werkzaamheden onverhoopt niet door kunnen gaan dan is de reservedatum 4-5 oktober. Doorgaand verkeer naar Antwerpen kan tussen 21:00 en 05:00 desgewenst gebruik maken van de route via Tilburg en Breda. De extra reistijd bedraagt dan 15 minuten.

Het verkeer wordt vanaf Eersel omgeleid via de Molenweg-Habraken- Wolverstraat-Hapertseweg-N284. Extra reistijd bedraagt 7 minuten.Nood- en hulpdiensten met Prio 1 kunnen met gepaste snelheid en aandacht voor de veiligheid van personeel en materieel in het werkvak, passeren door het werkvak. Er zijn geen openbaar-vervoerdiensten op het af te sluiten wegvak.

Klik hier voor het infoblad m.b.t. deze wegwerkzaamheden.